Mosható betétek

Az egészségügyi betétek használata egy nő életének több mint felében jellemzővé válik. Kislány kortól nagymama korig kísér bennünket a termékenységünk bizonyítéka, átka, vagy áldása.

Nagymamáink korában a ruhák fehérneműbe hajtogatása, majd a vatta szüleink korában, végül az eldobható egészségügyi betétek kerültek ezeken a napokon kezünk ügyébe.

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap a természetesség, és a vegyszerek elkerülése. Így készülnek, és készültek el a mosható egészségügyi betétek, amelyek a természetességet ötvözik a modernitással.

Az varráshoz használt alapanyagok mind a kényelmet szolgálják.

A bébiplüss anyag nagyszerű folyadékelvezető pihe-puha kényeztetés, a frottír (törölköző anyagaként ismert minden háztartásban) rendkívül sok nedvességet képes magába szívni, a pul egy légáteresztő, de nedvességzáró anyag, végül a színes mintás pamut dekor anyagok lelkünket vidítják fel a nehéz napokon. 🙂

Legördülő menüben minden egyéb információt megtalálhattok az általam készített betétekről, többek között azt is, hogy Egészségpénztárad hogyan fizeti vissza a vásárlásod értékét. 😀