Ti mondtátok…

Ha Te is elmondanád véleményedet szeretettel várom a kapcsolat@tundesz.com e-mail címre.

Ibolya levele:

Kedves Tünde!
Tavaly rendeltem Tőled próbaképpen néhány betétet, jelentem, teljes mértékben beváltak! 😊 Azóta megszületett második kislányom, úgyhogy a gyermekágyas időszak alatt is mostam. Kellemes meglepetés ért az első mosásnál, nem volt olyan borzasztó, mint vártam, sőt. Azóta csak a tisztasági betéteket használom, viszont a mostani rendelésemmel szeretném a készletemet bővíteni arra az esetre, ha visszatér a menstruációm.
Próbáltam másfajta betéteket is (jóval drágábbat…), de kényelem szempontjából meg sem közelíti a Tiédet! Nedvszívásban is jobb vagy, pontosabban a betétjeid! 😃
Köszönöm előre is a rendelést, és a munkádat! Remélem sokáig csinálod még, mert van két lányom… 😉
Szép napot!
Üdv: Ibolya

Nikitől:

Nagyon örülök, hogy megrendeltem az általad készített betéteket, nagyon beváltak, nagyon szeretem őket, és nem mellesleg nagyon szép és igényes munkák. Tényleg sokkal tisztább, természetesebb és biztonságosabb érzés a használatuk, nem gyűrődnek össze, szuper a nedvszívó képességük, végre nem érzem “dunsztban” magamat. Összefoglalva: összehasonlíthatatlanul jobbak bolti társaiknál. 🙂 Kicsit a tisztításuktól tartottam, de az első használat után ez a félelmem is szertefoszlott, ugyanis meglepően könnyen tisztíthatóak, és tényleg nem maradtak foltosak.
Azért is örülök nagyon, hogy rátaláltam a termékeidre, mert van egy 11 éves kislányom, így amikor majd pár év múlva eljön az ideje, neki már nem kell a bolti vacakokkal szenvednie, hanem rögtön rendelni fogok tőled az ő részére is. 🙂
A lányom kis barátnőinek az anyukáival is egyre gyakrabban előkerül a téma, és ilyenkor mindig tiszta szívvel ajánlom fiegyelmükbe a termékeidet! 🙂
Szóval még egyszer is nagyon köszönöm a munkádat és további sok sikert és minden jól kívánok neked!

Anditól:

Ígértem, hogy megosztom a tapasztalataimat az első komolyabb “bevetés” után. 🙂 Nos, ebben a közel negyven fokban is szuper módon teljesítettek a betétek. Hihetetlen, hogy mennyire kényelmes, biztonságos, emberre tervezettek! Nem csúszkált, tette a dolgát, ráadásul a hasam sem görcsölt a “megszokott” módon. 8-10 tabletta helyett elég volt 3, ami nagy szó!
A betétek mosása sem ördöngősség, még én is- aki alapvetően rosszul vagyok a vér látványától (igen, a sajátomtól is…:/ ) – teljesen jól vettem ezt az akadályt (bár ravasz módon piros és bordó bébiplüss borítást kértem anno).
Annyira elégedett vagyok a kis “zsákmányommal” , hogy ősszel bővíteni szeretném a kollekciót.:) Képzeld, a barátnőim és az anyukám is le volt nyűgözve a portékádtól, nagyon tetszett mindenkinek. Épp beszéltük, hogy milyen jó is a “bolti zörgős” helyett egy ilyen szép, puha, környezetbarát holmit használni.
Szívből köszönök mindent! Jó, hogy vagy és ilyen csoda dolgokkal kényeztetsz minket, nőtársakat! 🙂
További jó munkát és szép nyarat kívánok! 🙂
Ősszel jelentkezem! 🙂

 

Levelem Orsitól. 😀

“Kedves Tünde!
1 bő hónapja használom “tündéri” termékeidet. Szeretném megosztani a sok örömet az ide látogatókkal, ami azóta ért.
Serdülő korom óta tisztasági betétet hasznàltam minden nap két menzesz között.
Számomra ez a reklámok által sugallt “higiéniai” kérdéssé vált. Ha nem hasznàltam, koszosnak éreztem magam.
Utólag végig gondolva az első hetek t.betét használata kötelezővé tette számomra a további életem során a mindennapos használatot, mert a szervezetem a betét nedvességet magába szívó hatására úgy reagált, hogy még több nedvességet termelt.
Mióta használom a mosható tisztaságit, rájöttem, hogy csak ritkán van rá szükségem. Észre vettem, hogy nincs semmi fölösleges váladékozás, elhagytam és sok év után rájöttem, hogy milyen boldogító, természetes érzés szabadon, betét nélkül lenni. Mintha “ott” is lélegeznék
Másik áldásos hatás:
4 gyermekes, 29 éves anyuka vagyok, még mindig egy serdülőt hajazó pattanásos arcbőrrel. Illetve voltam. Az elmúlt egy hónapban szinte teljesen letisztult a bőröm, csak állok a tükör előtt, és hitetlenkedve simítok végig soha nem látott pattanásoktól mentes arcbőrömön. Csak most a menzesz közeledtével jelent meg 2(!) darab… Gyanakszom, hogy ez is a moshatók ajándéka részemre.
Akinek tiszta a bőre, talán nem is tudja, ez mekkora boldogság…
És végezetül van még egy sejtésem, lehet, hogy nincs összefüggés, de én hiszem hogy van:
Szeretnénk még gyermeket, de egy évvel ezelőtti magzatelhalásom óta nem estem teherbe. Viszont előtte többször is elvetéltem. Azóta 3 hetes a ciklusom, ami aggaszt, kellemetlenül gyakori, és soha nem várom, mert kisbabát szeretnénk…
Most nem jött meg 3 hétre, és elkerülték a kellemetlen premens tünetek is, és kicsit félve vallom be…: Igazából várom a menzeszemet, mert csodálatosan szépek a betétek, amik átsegítenek a nőiség ezen legérzékenyebb napjain, szeretem használni őket, jó érzés, hogy nem szennyezem a gyönyörű természetet…
Félve teszem fel magamnak a kérdést: sok évig mérgeztem magam? Sok évig folyton a szervezetem természetes működése ellen dolgoztam?”

 

Melltartó betétről: 

Brigi levele: Kedves Tünde! Köszönöm a melltartóbetéteket! Dec. 29-én megszületett a lányom, a tejbelövellés óta létezni sem tudok nélkülük. Nem tudom, hogy csinálod, de ezerszer kényelmesebb, puhább és szárazabb az eldobhatónál! Megmondom őszintén, nem hittem volna, hogy ekkora lesz a különbség. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert szuperek! Plusz nedvszívó réteggel kértem az éjjeli és a nappali betéteket is, minden csicsa nélkül, költséghatékonyság címszóval és nem bántam meg. Csak azt sajnálom, hogy nem dupla annyit, mert így néha azért használnom kell eldobhatót is, ami ehhez képest nagyon kényelmetlen és fújjjj, a nedves betétben ott pang és fülled a felázott cici, míg a moshatósnál végig ott a száraz érzés. Köszönöm!

Andrea: Eddig rengeteg fajtát kipróbáltam, de messze ez a legjobb nem üt át annyira a ruhán, nem ázik, pihepuha.

Nikoletta: Szuperek ezek a betétek,köszönöm! És el kell ismerni,hogy ilyen profi eladóval is rég találkoztam!

Zsófi: A  melltartóbetétek fantasztikusak! Kapásból a +2 rétegeset teszteltem le először, és majdnem egy egész délelőttöt kibírt. A +1 réteges is nagyon jó, de hamarabb megtelt (viszont valamivel kényelmesebb). (Tegnap kíváncsiságból megmértem, mennyi tejem folyik el: az éjjel 6 óra alatt 4 melltartóbetétet töltöttem meg, összesen 120 g tejjel… Plusz ami még kifolyt a betétekből. Szóval tényleg abnormálisan nagy mennyiségről van szó.) Annyira szuper volt, hogy kivételesen nem áztam át! Eddig moshatóból csak az Aventet próbáltam, az kb 10 perc alatt átázott, a te betéteid össze sem hasonlíthatók vele.

Szilvi: 1 éve rendeltem tőled először, kb 8 hónapig használtam a szoptatós betéteidet és imádtam őket. Nagyon jó a minőségük sehol egy szakadás elszíneződés, extra vastagot kértem és sose volt baj az ázással, pedig rengeteg tejem volt. Most próbálgatom a mama betéteidet is és nagyon megszerettem őket, ezért is kell az utánpótlás.:-)

 

Egészségügyi, és tisztasági betétekről:

Anett: 2,5 éve használom a betéteidet napi szinten, most egy adagot lecserélek, és örülök, hogy Rád illetve a betéteidre találtam. Több moshatót próbáltam már, de most már ráálltam csak a Te betéteidre, mert ezek a legkényelmesebbek és a legtovább bírják. (A csere is csak azért szükséges, mert nem sikerül a tökéletes mosás a legrégebbieknél.)

Éva: Meg szeretném köszönni még egyszer a munkádat, most vagyok túl a betétekkel az első havi “bevetésen”, és nagyon jó használni őket, valóban nagyon puhák, biztonságot adnak, strapabíróak. A mosásuk sem volt olyan vészes, mint gondoltam, teljesen megszokható 🙂
Hihetetlenül kényelmesek, úgy érzem, egy jó döntés volt átállni a moshatókra!

Imola: Köszönettel megkaptam a rendelt betéteket. Kicsomagolva igen nagy örömmel láttam a gyönyörű és pontos kivitelezésű munkát, a kellemes és testbarát, puha anyagot. Alig várom, hogy használatba vegyem. Igen nagy szolgálatot teljesít a nők egészségének védelméért, hisz nagyon nem mindegy, hogy a testünket mivel irritáljuk vagy nyugtatjuk. Nagyon köszönöm.

Enikő: Köszönöm az eddigieket! Szuperek a betétek (A Mosható Pelenka Kuckóból is vásároltam a teszteléshez, mert türelmetlen vagyok.) 🙂 Ezután csak ezek! Havonta legalább egyszer biztosan szeretettel fogok Rád gondolni. 🙂

Barbi: Nagyon jók a betétek én ezzel zárom meg kezdem az évet. Hihetetlen de 3x annyit bír mint az eldobható. És ezek a szinek miatt nem is annyira undi mint a fehér papír. Ha okosan használom még ez a 6 db elég is lesz meg a múltkori picik. Csak majd győzzön száradni.

Kata: Én most – sok év kihagyás után 🙂  kezdtem újra és rögtön négy helyről rendeltem. Két magyar, egy ír és egy angol gyártótól és a Tündesz betétek messze magasan a legjobbak egyszerűen minden tekintetben kenterbe verik a többit.

Hajnalka: Megjött a legkisebbik kis csöpségem. Elmondhatatlan milyen megkönnyebbülés volt a terhesség után a te betéteidet használni. Előző gyermek után nyugisabb napjaim voltak, de akkor is kiütéses lettem pillanatok alatt a gyári szarságoktól. A te moshatóid most nagy megkönnyebbülést hoztak az életembe, főleg, hogy a nagyobbik lurkó miatt sokkal mozgalmasabbak a minden napjaim.

Gabriella: Csak szeretnék visszajelezni, hogy ma megérkezett a csomagom, és leesett az állam, annyira szép és puha és vékony és aaaa…. Szóval nagyon tetszik, köszönöm!!!

Nóri: Nagyon szeretem a tisztaság betéteket, sokkal jobbak, mint az Imse Vimse betéteim. 🙂

Zsófia:Szia! Nagyon bevált az intim betét!!! Ugyanazt éreztem, mint a babéspötty tesztelője, hogy csak ezt akartam volna hordani végig a menzesz alatt! De majd a következőnél:-). Most meg órák óta nézegetem a mintákat, alig bírok dönteni:-).

Nagyon köszönöm, és nagyon elégedett vagyok, a felturbózott (újrapiskótázott) tisztasági betétekkel is és az eü-vel is. Nem hittem volna, hogy nem fogok…hát…szóval, hogy milyen lesz kimosni a vért, stb. A gyerekkel mosható pelusozunk, a műfaj nem ismeretlen, de valahogy nem hittem benne…és mégis:-).

Edina:Végre bevetésen vannak az általad varrott betéteim és azt kell, hogy mondjam, egy élmény így a menstruáció. Ezt a pihe puhaságot! Igazi kényeztetés. És meglepően sokat elbírnak ezek a klassz betétek! :o)

Néhány hónap, max. fél év és addigra kitapasztalom, miből mennyi kell még :o)

A kis vízzáró táskával meg könnyedén és bátran használom őket bárhol, munkahelyen.

Anett: Az egészségügyi betétek szuperül beváltak. A legbiztonságosabb érzés ezekkel a betétekkel volt, semmi elmozdulás, semmi átázás, nyugodt volt az éjszaka, és a munkahelyen se izgultam azon, hogy történt-e “baleset”.

Anett: A megrendelt egészségügyi betéteket most tudtam kipróbálni, és szuperül teljesítettek! Éjszakait és nagy betétet kértem, mind a vastagsága, anyaga, hossza jó volt. Itthon éjszaka, és munkában is kipróbáltam, tényleg egy szemernyit se aggódtam, hogy átázás lesz. (és nem is volt). Nagyon finom érzés volt viselni, azért ezen meglepődtem.

Magdi: Bevallom nagyon meglepődtem, amikor megkaptam a csomagot…Abban biztos voltam, hogy igényes szép munka, meg abban is, hogy a kívánságom szerinti… —a számla…nekem nem szükséges, de valahogy komolyabbá tette az egészet. Azon lepődtem meg, hogy még számlát is kaptam…ettől olyan komolyabb lett az egész…. és nagyon szurkolok, hogy működjön a kisbizniced—márcsak amiatt is, mert akkor az nekünk is jó…

Ja és én voltam az, aki olyan egyszemélyes kis tartókákat kértem…nekem ez is nagyon bejön… szép is praktikus is…legszívesebben mindennap mindegyiket vinném magammal…Egy darab van a táskámba, és egyet használok. Mert én nem csak nehéz napokon használom, hanem mindennap…Beteg vagyok, túlsúlyos is, meg három szülés három vetélés után már van olyan, hogyha azonnal nem tudok WC-t találni, akkor egy-két csepp pisi…biztonságot ad…Vettem mástól is, varrtam is magamnak, de most valahogy nekem Tündié jön be nagyon…

Ilona: M.E.G.É.R.K.E.Z.E.T.T! Köszönöm. Látványra, tapizva meg mindenhogy egyelőre sokkal jobb, mint azt gondoltam! Nemsokára megejtem az első bevetést is vele!

Diana: Szia! megérkezett a csomag, nagyon jól néznek ki a betétek, meg is lepődtem milyen vékonyak, még nem láttam élőben mosható betéteket:) Már alig várom, hogy kipróbálhassam! Köszönöm szépen!:)

Zóra: Megkaptam a betéteket, anyukám már ki is próbálta, és nagyon elégedett volt vele. Aztán  kipróbáltam én is. Nagyon kényelmes!!! Annyira nagyon…. Ez a bébiplüss. <3

Szilvia: Sziasztok! Egy észrevételt akarok megosztani veletek. 4.hónapja moshatózok. Úgy keveredtem ide, hogy facebookon terjedt az a kutatási eredmény, ami szerint az always betétben milyen káros anyagok vannak. Ott írták, hogy a menstruációs görcsöket is befolyásolja, erősíti. Én is mindig gyógyszerhez nyúltam mihelyt megjött, mert nagyon görcsöltem. Mióta ezeket a mosható betéteket használom azóta nincsenek ilyen problémáim. Nem kell gyógyszer után kapkodnom. Simán átvészelem anélkül. Hihetetlen, hogy ennyit számít.

Edina: Most hogy ez így szóba jött, eszembe jutott hogy egyszer egy borzasztó mensis görcsölésem betét csere után egy csapásra elmúlt. Ennek már vagy 10 éve is van. Nem kerestem az okát, de az emléke megmaradt. Akkor még csak eldobhatósak voltak tudtommal.
A műanyagoknál nagyon be tud fülledni büdösödni az intimtájékom. Azért is bővìtem a moshatósokkal a repertoárt. Nem beszélve arról hogy egyre melegebb idők jönnek. Ha annak idején a lányom születésénél tudtam volna a mosható betétekről (aug. 3) sok kellemetlenségtől kímélhettem volna meg magamat.

Krisztina: tényleg volt élet ezelőtt is ???? Elvesztegetett idő még ide eljutottam de most hihi szépek még ezek a napok is köszönöm Tünde ..köszönöm mosi pelus(mert nélküle nem csöppenek ide) ezt az életérzést. 🙂

Krisztina: Egyébként bocsi hogy leírom de én aki világ életében tampont használt mert útáltam a betétet (összeragadt,büdi,kényelmetlen, beleizzadt a bőröm…) most teljesen beleszerette ebbe az érzésbe 🙂 kösziii.

Eszter: Nagyon szuperek a betétek. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó érzés…vagyis pontosabban, hogy nem lehet erezni a betetet. Nekem ez felüdítő, olyan mintha ott sem lenne, de mégis véd . Köszönöm szépen!

Nóra: Össze sem lehet hasonlítani egy eldobhatós betéttel. Ebben lélegzik a bőröm, kényelmes, nem csúszik el, nem zörög. Éjszakai és normál eü. betétem is van. Imádom őket!!!

Noémi: Kipróbáltam, és köszönöm az élményt! Ha ekkora a különbség a gyerekeink pelenkái és az eldobható pelenkák között is, akkor sosem fogom megbánni a moshatózást Köszi!

Alida: Egyszerűen imádom őket! Kényelmes, tiszta, természetes!

Judit: Nyereményként jutottam egy éjszakaihoz! A mikroplüss vajpuha, minden ízében megbízható betét, nagyon ajánlom mindenkinek Tündét!

Tímea: Sziasztok!
El kell mesélnem, hogy ma kora hajnalban, éppen utazáshoz indulás előtt megjött. Már fél lábbal a buszhoz indultam, gyorsan magamhoz kaptam egy pár db Tündesz-betétkét, és rohantam. Hát keveset vettem magamhoz, mert este soká értem haza, de volt a táskámban maradék (több, mint 8 hónapos) eldobós betét. Alig vártam, hogy hazaérjek, és kicseréljem a műanyagot. Ki is dörzsölte a bőrömet. Nem véletlen, hogy megszerettem a moshatókat.

Andrea: Nyaraláskor is moshatót használtam, fanatikusan. A még pelusos lányomnak példát kell mutatni.

Tünde: Hát igen, ha az ember bőre hozzászokik a jóhoz, utána már nem tűri a műanyagot… necsak a gyerekemnek legyen mosható pelusa, hanem nekem is (na jó az nem is pelus, de mosható)!

Tímea: Bő fél éve nem használtam műanyagot… Nálunk ez is pelus – anyapelus.